Nieuwe website Heliview

Met trots presenteren wij onze nieuwe website!

Kijk met frisse energie mee!

Wanneer u een website bezoekt wilt u duidelijkheid. U wilt graag weten wat u te wachten staat en waar u bepaalde informatie kunt vinden. Wij hebben dan ook met man en macht gewerkt om een gloednieuwe website neer te zetten. Met trots kondigen wij, als Heliview Conferences & Training, onze nieuwe website aan!

Overzichtelijk

Op die fiets. Om te zorgen dat de website overzichtelijk is ingedeeld hebben wij gekozen voor 8 vakgebieden: Overheid, Data, Fleet & Mobility, Finance, Security, Industrie, IT Operations en Software Development. Binnen deze vakgebieden hebben wij al onze congressen onderverdeeld. Het is dan ook voor u, als business partner of als deelnemer, gemakkelijk om in één oogopslag te zien welke congressen nog op u staan te wachten. Daarnaast is er in elk vakgebied een duidelijk overzicht van het laatste nieuws gerelateerd aan uw interesses. Schroom dan ook niet en meld u aan voor de nieuwsbrief uit uw vakgebied!

Visueel

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Dit credo hebben wij dan zeker omarmt binnen onze nieuwe website. Overal zijn foto’s te vinden van de verschillende congressen om te zorgen dat de sfeer en het gevoel dat wij belangrijk vinden tijdens onze congressen wordt overgebracht. Daarnaast laten wij met trots een video zien om de complete beleving wederom te laten spreken op beeld.

Vertrouwd

Blijf altijd bij het beproefde recept. Waarom zouden wij iets aanpassen wat goed werkt? Wij zijn van mening dat het onmogelijk is om nóóit een verandering door te voeren. Soms brengen kleine aanpassingen iedereen een stapje verder. De look en feel van de website is dan ook volledig omgegooid, maar onze achterliggende gedachte is nog steeds zoals u van ons gewend bent. Ons doel is nog te allen tijde Sharing knowledge and connecting people. Onze congressen bieden een podium om kennis te delen en daarnaast waardevolle zakelijke contacten tot stand te laten komen.

Laat u inspireren tijdens een van onze congressen

Kijk vooral rond en deel uw frisse energie met ons! Graag ontmoeten wij elkaar op een van onze congressen zodat kennis kan worden gedeeld en contacten kunnen worden gelegd.

Voor verder opmerkingen of vragen kunt u altijd terecht bij het marketingteam op marketing@heliview.nl