Heliview 1,5 meter congres

Dit najaar fysiek en online!

De eerste 7 online events zitten erop. Ook wij hebben vorig jaar de stap naar online events genomen. De events De Informatiegestuurde Overheid, Identity & Access Management, Dutch Data Forum, API België, Low Code No Code, Cyber Security Experience en Security Leadership (voorheen IT & Information Security) hebben allemaal voor het eerst online plaatsgevonden. We hebben tot grote tevredenheid deelnemers en partners ook op deze wijze in deze vreemde tijd in contact met elkaar kunnen brengen. Diverse partners en experts hebben een inhoudelijke bijdrage geleverd aan het programma in de vorm van videotalks, talkshows en interviews onder leiding van onze deskundige presentatoren. Daarnaast hebben er ook veel online 1-op-1 gesprekken plaatsgevonden tussen partners en deelnemers.

We zijn hoopvol dat we dit najaar onze deelnemers en businesspartner ook weer fysiek mogen ontvangen. Alle najaars events bestaan dan ook uit zowel een congresdag als een online event.

Grabowsky heeft dit jaar aan een online event deelgenomen. De voorbereidingen om content te maken voor de congres portal verliepen plezierig en professioneel en we waren zeer tevreden met het resultaat. Mede daardoor hebben we in één op één sessies met veel bezoekers interessante gesprekken gevoerd over hun uitdagingen met toegangsbeheer. Alle sessies waren prima georganiseerd en technisch werkte het perfect. Tenslotte was het een goede keuze van de organisatie het event tot eind januari te verlengen. Ondanks alle beperkingen die COVID-19 ons heeft opgelegd, kijken we terug op een geslaagd evenement.

Congresdag

Tijdens al onze events staat kennisoverdracht en netwerken centraal. Op de congresdag zorgen we ervoor dat u op een veilige manier kunt netwerken. Dit doen we door ons 1,5 meter opzet, veilige looproutes en extra hygiene maatregelen. De congresdag bestaat naast het netwerken tijdens de 1-op-1 gesprekken ook uit een leerzaam programma, bestaande uit keynotes, break-outsessies, workshops en roundtables.

Online event

Direct na de congresdag starten we het het 30-daags online event. Ook hier bieden we volop de mogelijkheid om te netwerken en uw kennis over te dragen middels het programma. Zo kunt u een talkshow of interview invullen. Of uw businesscase presenteren in een videotalk. Deze video’s nemen we samen met u op in onze professionele studio voor het beste eindresultaat. De video’s zijn vervolgens 30 dagen lang on demand beschikbaar voor de deelnemers van het event.

Live uitzenden

Naast de on demand video’s organiseren we ook live interactieve sessies om meer diepgang te bieden tijdens de online events. dit kan in de vorm van een webinar, roundtable of workshop. Dit biedt u de mogelijkheid om met (een select aantal) deelnemers in gesprek te gaan over diverse stellingen, persoonlijke vraagstukken van deelnemers aan te vliegen, polls te stellen en nog veel meer.

Leg contact met uw doelgroep!

Wilt u ook een inhoudelijke kennisbijdrage leveren aan een event en in contact komen met uw doelgroep. Dan helpen wij u graag om de beste match voor u te bepalen. Schroom niet om contact op te nemen.

Nuttig? Deel dit bericht!