Mobiliteitsmanager van het jaar

Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2020?

Vanaf vandaag start er een nieuwe ronde van de verkiezing van de Mobiliteitsmanager van het jaar. U kunt zich vanaf vandaag kandidaat stellen of een collega/vakgenoot/relatie nomineren!

De Mobiliteitsmanager van het jaar award is een vakprijs, voor én door vakgenoten. De jury bestaat voornamelijk uit ervaren mobiliteitsprofessionals, waaronder ook eerdere winnaars van de award. Tijdens het event Fleet Mobility Live dat plaatsvindt op 12 mei 2020 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein, wordt voor de prestigieuze Mobiliteitsmanager van het jaar award uitgereikt.

Bent u (of kent u) een mobiliteitsmanager die zich in het afgelopen jaar heeft onderscheiden door in uw (of zijn/haar) organisatie bijvoorbeeld;

  • een modern flexibel mobiliteitsbeleid te ontwikkelen én te implementeren,
  • of een enorme kosten- en CO2 reductie te realiseren,
  • of door succesvol de laatste (technologische) innovaties in te passen.

Kortom bent u of kent u een allround mobiliteitsmanager die een aantoonbaar resultaat geboekt heeft, dan is het tijd om in actie te komen!

Uw nominatie indienen neemt slechts enkele minuten van uw tijd in beslag. Wacht niet langer en stuur nu uw nominatie in!

Klik hier om uw nominatie in te sturen

Winnaar Mobiliteitsmanager Award 2019

Arno Veenman, adviseur expertise HR bij de Volksbank, werd in 2019 uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar. Arno Veenman won de finale van Tamara Gieze (Arup) en Jeroen Brink (Alliander). Hij neemt het stokje over van Gertjan Sybrandi (Stedin) die in 2018 deze prijs won.

De vakjury vertelt over hun keuze voor Arno Veenman: “Arno is een projectmanager en rekenmeester met een groot mandaat in de organisatie. Hij heeft een duidelijk visie op het mobiliteitsbeleid van de Volksbank en is in staat geweest deze visie te vertalen tot een praktische roadmap waarin hij ambitieuze doelstellingen niet uit de weg gaat. Arno beheerst het spel van stakeholdermanagement om veranderingen door te voeren als geen ander en heeft daarmee een mooi integraal mobiliteitsbeleid gerealiseerd”.

Fleet Mobility Live 2020

De voorbereiding voor Fleet Mobility Live 2020 zijn achter de schermen in volle gang. Inmiddels zijn de eerste sprekers bekend en ook het veld van betrokken partners groeit.

Door middel van inspirerende keynotes, break-outs, ronde tafelsessies en workshops staat het programma van Fleet Mobility Live garant voor een dag vol waardevolle informatie, nieuwe kennis, leuke gesprekken met vakgenoten en specialisten uit de markt. Het event biedt inspiratie om binnen uw organisatie de volgende stappen in uw mobiliteitsbeleid te zetten.