Heliview TALKS

30 dagen leadgeneratie campagne

Wij zijn de afgelopen maanden hard bezig geweest om u een nieuwe vorm van leadgeneratie te kunnen bieden. Sinds 1983 zijn wij pionier in het faciliteren van eventdriven leadgen tijdens onze congressen. Naast de congresdagen, die u van ons gewend bent en die succesvol zijn bewezen, gaat Heliview uitbreiden naar online leadgeneratie. Gedurende onze 30 dagen leadgeneratie campagne zullen wij u in contact brengen met een gekwalificeerde doelgroep, zowel op de congresdag als in ons online platform EventManager. Wij geloven vooral in de combinatie van online en offline en zijn ervan overtuigd u op deze manier in maximaal contact te kunnen brengen met interessante leads.

Heliview TALKS

In onze professionele Heliview Studio nemen wij videocontent. De video’s worden gedurende tijdens het 30-daagse online event gebruikt om nieuwe leads voor u te genereren. De videocontent kan on demand te bekijken zijn gedurende de 30 dagen of live bij te wonen op een vast tijdstip. Na 30 dagen wordt u (mede)eigenaar van de on demand content, zodat ook u deze kunt gebruiken in uw marketingstrategie. Er zijn 7 soorten TALKS mogelijk.

Maximaliseer uw ROI!

Deelname aan Heliview TALKS is een unieke gelegenheid om nog meer leads te genereren voor uw business. Door uw organisatie als dé expert in uw vakgebied te positioneren vergroot u niet alleen uw thought leadership maar vergroot u ook uw kans op new business. Enkele voordelen van Heliview TALKS:

  • Deelnemers kunnen zich tot een maand na de congresdag aanmelden om deze TALKS te bekijken
  • Gedurende de 30 dagen van het event genereren wij actief leads voor u
  • Bekijkt een online deelnemer, minimaal 3 minuten uw TALK, dan ontvangt u 1 keer per week een e-mail met daarin de melding welke deelnemers de sessie hebben bekeken, zodat u deze persoonlijk op kunt volgen
  • Na 30 dagen wordt u (mede)eigenaar van de content zodat u dit ook in uw marketingstrategie optimaal kunt benutten.
  • Heeft u na 30 dagen nog steeds kijkers van uw videocontent, dan ontvangt u deze uiteraard ook!

Vraag snel naar de mogelijkheden


    Maak een keuze uit deze events:

    * Verplicht veld