Heliview TALKS

30 dagen leadgeneratie campagne

Wij zijn de afgelopen maanden hard bezig geweest om u een nieuwe vorm van leadgeneratie te kunnen bieden. Sinds 1983 zijn wij pionier in het faciliteren van eventdriven leadgen tijdens onze congressen. Naast de congresdagen, die u van ons gewend bent en die succesvol zijn bewezen, gaat Heliview uitbreiden naar online leadgeneratie. Gedurende onze 30 dagen leadgeneratie campagne zullen wij u in contact brengen met een gekwalificeerde doelgroep, zowel op de congresdag als in ons online platform EventManager. Wij geloven vooral in de combinatie van online en offline en zijn ervan overtuigd u op deze manier in maximaal contact te kunnen brengen met interessante leads.

Heliview TALKS

Tijdens de congresdag, of in overleg, een andere locatie, nemen wij videocontent op in onze mobiele Heliview Studio. De video’s worden gedurende 30 dagen gebruikt om nieuwe leads voor u te genereren. Na 30 dagen wordt u (mede)eigenaar van deze content, zodat ook u deze kunt gebruiken in uw marketingstrategie. Er zijn 3 TALKS mogelijkheden.

  • Neem uw presentatie en slides op
  • Schuif aan bij een Heliview talkshow waar we in gesprek zullen gaan over een van thema’s van het event onder leiding van een professionale moderator
  • Neem uw eigen talkshow op

Maximaliseer uw ROI!

Deelname aan Heliview TALKS is een unieke gelegenheid om nog meer leads te genereren voor uw business. Door uw organisatie als dé expert in uw vakgebied te positioneren vergroot u niet alleen uw thought leadership maar vergroot u ook uw kans op new business. Enkele voordelen van Heliview TALKS:

  • Deelnemers kunnen zich tot een maand na de congresdag aanmelden om deze TALKS te bekijken
  • Gedurende de 30 dagen van het event genereren wij actief leads voor u
  • Bekijkt een online deelnemer, minimaal 3 minuten uw TALK, dan ontvangt u 1 keer per week een e-mail met daarin de melding welke deelnemers de sessie hebben bekeken, zodat u deze persoonlijk op kunt volgen
  • Na 30 dagen wordt u (mede)eigenaar van de content zodat u dit ook in uw marketingstrategie optimaal kunt benutten.
  • Heeft u na 30 dagen nog steeds kijkers van uw videocontent, dan ontvangt u deze uiteraard ook!

Vraag snel naar de mogelijkheden

    * Verplicht veld