Heliview gaat dit najaar online events organiseren

Na het afkondigen van nieuwe maatregelen rondom COVID-19, heeft Heliview Conferences & Training zelf besloten alle geplande congresdagen dit najaar af te gelasten. De organisatie gaat voorlopig alleen online events organiseren! Deelnemers die zich aanmelden krijgen on demand toegang tot unieke, exclusieve videocontent. Daarnaast kunnen online deelnemers tijdens digitale 1-op-1 gesprekken met partners en experts in gesprek gaan om te netwerken en meer kennis op te doen.

Online betreedt het hoofdpodium

Rekening houdend met de te verwachten impact van COVID-19 heeft Heliview in de afgelopen maanden hard gewerkt aan het ontwikkelen van online events. In eerste instantie was het idee dat deze parallel aan de fysieke congressen zouden plaatsvinden, maar dit najaar gaat enkel online het hoofdpodium betreden. Directeur Hans de Werd is optimistisch: “Uiteindelijk willen we naar een multichannel opzet waar het virtuele event het verlengde is van het fysieke congres, maar dit najaar gaan we met het online programma zorgen dat deelnemers kennis kunnen vergaren en relevante verbindingen kunnen aangaan om hun business te optimaliseren.”

Exclusieve on demand content

Tijdens het online event van Heliview staan kennisdelen en netwerken centraal. Deelnemers aan het 30 daagse online event hebben on demand toegang tot een grote selectie aan exclusieve videocontent. Denk hierbij aan uiteenzettende presentaties, inspirerende talkshows en diepgaande interviews met experts en grote spelers op de markt. Deze unieke videocontent heeft Heliview vooraf opgenomen in de Heliview Studio. Heeft de deelnemer een vraag voor een professional? Dan plant hij of zij zelf eenvoudig gesprekken in met één of meer partners die het online event mogelijk maken. Dit kunnen korte netwerkgesprekken zijn, maar ook diepgaande expertgesprekken. De deelnemer bepaalt!

Aanmelden voor online events

Vanaf eind november gaan de events Identity & Access Management, De Informatiegestuurde Overheid, Cyber Security Experience, Dutch Data Forum en Low Code No Code van start en dit volledig online. De tickets zijn per direct verkrijgbaar. Daarnaast start Heliview per december ook met de internationale Engelstalige events API Summit en Cyber Security Summit.

Aankomende events

Voor in de agenda

De Informatiegestuurde Overheid
De Informatiegestuurde Overheid

Start online event: 27 november

Identity & Acces Management
Identity & Access Management

Start online event: 2 december

Het Low Code No Code Congres
Low Code No Code

Start online event: 3 december

Cyber Security Experience

Start online event: 4 december

Dutch Data Forum
Dutch Data Forum

Start online event: 9 december

API Summit
API summit

Start online event: 10 december

Cyber Security Summit
Cyber Security Summit

Start online event: 11 december

Nuttig? Deel dit bericht!