EventManager

Optimaliseer uw eventdeelname

EventManager is hét online platform om uw eventdeelname succesvol te maken. Door u volledig inzicht te geven in de deelnemersprofielen, uw zichtbaarheid te vergroten en in contact te komen met deelnemers heeft u uw succes volledig in eigen handen.

Dé beste leadselecties voor uw 1-op-1 gesprekken

Bepaal zelf met wie u in gesprek wil gaan tijdens het event. In EventManager kunt u op basis van diverse criteria selecties maken om deelnemers uit te nodigen voor een 1-op-1 gesprek. Op basis van functies, beslissingsbevoegdheid, bedrijfsgrootte, branche, interessegebieden en investeringsbehoeftes kunt u de waarde van een 1-op-1 gesprek met een deelnemer bepalen. Door u inzage te geven in de reden van hun eventdeelname kunt u niet alleen bepalen of uw organisatie een oplossing kan bieden, maar kunt u ook voorbereidingen treffen om effectieve gesprekken te voeren die uw slagingskans aanzienlijk vergroten.

EventManager

Heliview TALKS

Een event van Heliview bestond voorheen enkel uit een congresdag. Met de introductie van Heliview TALKS binnen de EventManager komt hier verandering in. Tijdens de gebruikelijke congresdag is de mobiele Heliview Studio een plek waar interviews met enkele sprekers en partners worden opgenomen. Deze exclusieve content wordt online, in de EventManager, aan de deelnemers ter beschikking gesteld. Bekijkt een deelnemer minimaal 3 minuten van uw online content. Dan sturen wij u de gegevens van deze lead zodat u deze op kunt volgen!

Heliview EXPO

Positioneer uw organisatie als dé expert in uw vakgebied in de Heliview EXPO. Toon uw bedrijfsomschrijving, introductievideo, afgevaardigden en experts in de Heliview EXPO. Hebben deelnemers een hulpvraag waarvoor zij op zoek zijn naar een oplossing? In de Heliview EXPO kunnen deelnemers gesprekken aanvragen met experts om technische oplossingen te bespreken. Wanneer een deelnemer een expertgesprek met u aanvraagt, dienen zij altijd zo specifiek mogelijk aan te geven wat de concrete hulpvraag is zodat u de juiste expert in kunt plannen voor dit gesprek en er goede voorbereidingen getroffen kunnen worden.

Logistieke organisatie

Naast alle leadgeneratiemogelijkheden die EventManager u biedt kunt u ook de logistieke organisatie binnen het platform regelen. Zo kunt u hier promotiemateriaal vinden, alle inschrijvingen bekijken, deelnemers van uw sessie zien, afgevaardigden registreren en nog veel meer. Kortom, het meest overzichtelijk en gebruiksvriendelijke tool om uw eventdeelname te managen en optimaliseren.

bekijk het totale businesspartner concept