EventManager

Optimaliseer uw eventdeelname

EventManager is hét online platform om uw congresdeelname succesvol te maken. Door u volledig inzicht te geven in de deelnemersprofielen, uw zichtbaarheid te vergroten en in contact te komen met deelnemers heeft u uw succes volledig in eigen handen.

Dé beste leadselecties voor uw 1-op-1 gesprekken

Bepaal zelf met wie u in gesprek wil gaan tijdens het congres. In EventManager kunt u op basis van diverse criteria selecties maken om deelnemers uit te nodigen voor een 1-op-1 gesprek. Op basis van functies, beslissingsbevoegdheid, bedrijfsgrootte, branche, interessegebieden en investeringsbehoeftes kunt u de waarde van een 1-op-1 gesprek met een deelnemer bepalen. Door u inzage te geven in de reden van hun eventdeelname kunt u niet alleen bepalen of uw organisatie een oplossing kan bieden, maar kunt u ook voorbereidingen treffen om effectieve gesprekken te voeren die uw slagingskans aanzienlijk vergroten.

EventManager

Logistieke organisatie

Naast alle leadgeneratiemogelijkheden die EventManager u biedt kunt u ook de logistieke organisatie binnen het platform regelen. Zo kunt u hier promotiemateriaal vinden, alle inschrijvingen bekijken, deelnemers van uw sessie zien, afgevaardigden registreren en nog veel meer. Kortom, het meest overzichtelijk en gebruiksvriendelijke tool om uw eventdeelname te managen en optimaliseren.

bekijk het totale businesspartner concept