Dit najaar weer congressen op locatie mogelijk!

Sinds eind vorig jaar organiseert Heliview Conferences met groot succes 30-daagse online events. Daarom gaan we ook in het najaar van 2021 door met deze opzet, maar met één belangrijke wijziging. Vanaf dit najaar organiseren we als onderdeel van onze 30-daagse events weer een congresdag op locatie.


Eerste online events groot succes

Eind vorig jaar heeft Heliview Conferences de stap gezet naar online-only events. Wij kijken met trots terug op de events die sinds die tijd hebben plaatsgevonden. De events De Informatiegestuurde Overheid, Identity & Access Management, Dutch Data Forum, API België, Low Code No Code, Cyber Security Experience en Security Leadership (voorheen IT & Information Security) hebben allemaal voor het eerst online plaatsgevonden.

Mogelijkheden online events

Tijdens onze 30-daagse events staan kennisdeling en netwerken centraal. Deelnemers krijgen toegang tot het online kennisplatform waar zij on demand 20-minute TALKS bekijken, 1-op-1 gesprekken plannen met experts van de partners en interactief deelnemen aan online LIVE sessies.

Behoefte aan face-to-face ontmoeting

Vanwege het succes van deze 30-daagse events hebben we besloten dit online concept voort te zetten, dan wel met één belangrijke wijziging. Vanaf dit najaar organiseren we als onderdeel van deze 30-daagse events weer een congresdag op locatie. Ondanks de positieve reacties omtrent de online- only events, hebben deelnemers en partners de behoefte om elkaar fysiek te ontmoeten om kennis en ervaringen uit te wisselen. Daarom bieden wij graag de mogelijkheid om door middel van onze multichannel events kennis te delen en contacten op te doen, zowel online als op locatie.

Coronamaatregelen blijven van kracht

Voorlopig blijven de congressen op locatie plaatsvinden met inachtneming van alle coronamaatregelen, zoals het houden van 1,5 meter afstand en het dragen van mondkapjes. Als deelnemers liever enkel online deelnemen is dat uiteraard ook mogelijk! Benieuwd naar alle events die dit najaar op de planning staan?

Nuttig? Deel dit bericht!