Sharing knowledge • Connecting people

Wilt u nieuwe zakelijke contacten leggen? Uw kennis bijspijkeren? Of ervaringen uitwisselen met vakgenoten? Door middel van congressen brengt Heliview Conferences & Training vraag en aanbod bij elkaar om duurzame contacten en kennisoverdracht tot stand te brengen. Tijdens de congressen staat Sharing Knowledge en Connecting People centraal. Een congres bestaat uit een fysieke congresdag met aansluitend een online congres. Elke dag werkt het Heliview team hard om u de meest actuele vakinhoudelijke kennis en juiste netwerkmogelijkheden te bieden. Dit doen wij in 8 vakgebieden.

vakgebieden

maak uw keuze

 Onze doelgroep – uw klanten

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Het vernieuwde Hybrid IT Infrastructure congres
22 juni 2022

Het vernieuwde Hybrid IT Infrastructure congres

Op dinsdag 27 september vindt het vernieuwde Hybrid IT Infrastructure congres plaats in Stadion Feijenoord, Rotterdam. De laatste editie van het congres vond plaats in 2019 en intussen is er veel veranderd.

Lees verder
Plan uw persoonlijke programma via uw EventManager
10 juni 2022

Plan uw persoonlijke programma via uw EventManager

Vanaf vandaag is het mogelijk om uw persoonlijk programma in te plannen via de EventManager. Ontdek met welke sessies u uw voordeel kunt doen en plan uw programma op tijd.

Lees verder
Recap Identity & Access Management 2022
1 juni 2022

Recap Identity & Access Management 2022

Op 19 mei was het dan zo ver, de 17de editie van Identity & Access Management is van start gegaan. Met op 19 mei een fysiek congres en vanaf 20 mei het online congres. Samen met ruim 200 deelnemers, 24 partners en 30 sprekers hebben we het congres succesvol af mogen trappen. Onder leiding van [...]
Lees verder

Wat onze klanten zeggen

Zeer goed georganiseerd

Het event was zeer goed georganiseerd, de dagvoorzitter heeft alles zeer goed begeleid, het programma was afwisselend en interactief en de sprekers hadden over het algemeen boeiende presentaties.

Collin Zwetsloot

Collin Zwetsloot

Rijkswaterstaat

Actuele thema's

De Heliview Conferences werpen een licht op wat er reilt en zeilt rond de actuele thema's als data en digitalisering.

Rudy Moelants

Rudy Moelants

Belfius Bank

Opgedane kennis kan ik direct op mijn business toepassen

Het programma van Data Quality Conference stelt mij in staat om uit te zoomen van mijn eigen business, informatie en kennis te vergaren m.b.t. data quality om vervolgens weer in te zoomen op mijn business waar kan ik de opgedane kennis toepassen

René Beijen

René Beijen

Belastingdienst