Heliview Conferences & Training B.V.

Heliview Conferences & Training BV is een organisator van congressen, trainingen en vakbeurzen. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in informatieverschaffing en voorlichting over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van met name de informatie- en communicatie technologie. Maar ook evenementen voor fleetmanagers, de servicebranche, wooninnovatie en domotica worden door ons georganiseerd.

Naast congressen die wij voor eigen risico organiseren, ondersteunen wij u ook bij het opzetten van uw eigen evenement, zoals een klantendag, bedrijfsopening of jubileum.

Onze evenementen hebben een prominente plaats verworven als ontmoetings- en netwerkplaats voor beslissers en beïnvloeders uit verschillende branches.


Inpressie van een Heliview congres

Nieuws

Prof. Dr. Erik Scherder geeft college Neuropsychologie en Veiligheid

Congresnieuws7 december 2016
Tijdens dit laatste uur van het Jaarcongres Industriële Veiligheid gaan we terug naar de collegebanken en hangen we een uur lang aan de lippen van Erik Scherder. In dit unieke college van Erik Scherder krijgen we niet alleen kennis en inzicht in de werking van onze hersenen in algemene zin, maar wordt ook de relatie gelegd tussen onze hersenen en (het gevoel van) veiligheid. Lees meer

Training Datavisualisatie

Trainingsnieuws7 september 2016
Tijdens deze training leert u hoe u gegevens effectief visualiseert, zodat belangrijke resultaten niet aan de aandacht ontsnappen. U gaat zelf aan de slag met rapporten en dashboards zodat u leert hoe u de ontwerpprincipes het beste kunt toepassen. Lees meer