Heliview Conferences & Training B.V.

Heliview Conferences & Training BV is een organisator van congressen, trainingen en vakbeurzen. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in informatieverschaffing en voorlichting over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van met name de informatie- en communicatie technologie. Maar ook evenementen voor fleetmanagers, de servicebranche, wooninnovatie en domotica worden door ons georganiseerd.

Naast congressen die wij voor eigen risico organiseren, ondersteunen wij u ook bij het opzetten van uw eigen evenement, zoals een klantendag, bedrijfsopening of jubileum.

Onze evenementen hebben een prominente plaats verworven als ontmoetings- en netwerkplaats voor beslissers en beïnvloeders uit verschillende branches.


Inpressie van een Heliview congres

Nieuws

IAM 2016 - Veilig online toegang binnen Europa met eIDAS en eHerkenning/Idensys

Congresnieuws4 mei 2016
In deze sessie hoort u meer over ontwikkelingen op Europees gebied van het stelsel eHerkenning/Idensys. We gaan in op de stand van zaken rond eIDAS, de mogelijkheden hiervan via het stelsel eHerkenning/Idensys en de specifieke pilot die van start gaat met de Douane. Lees meer

IAM: Zorg dat u de lezing van Hans Zandbelt dit jaar niet mist

6 april 2016
"Van WAM naar FAM - de evolutie van Access Management Over moderne toegangsbeveiliging." is dit jaar de titel van de lezing van Hans Zandbelt. Lees meer