Heliview Conferences & Training B.V.

Heliview Conferences & Training BV is een organisator van congressen, trainingen en vakbeurzen. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in informatieverschaffing en voorlichting over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van met name de informatie- en communicatie technologie. Maar ook evenementen voor fleetmanagers, de servicebranche, wooninnovatie en domotica worden door ons georganiseerd.

Naast congressen die wij voor eigen risico organiseren, ondersteunen wij u ook bij het opzetten van uw eigen evenement, zoals een klantendag, bedrijfsopening of jubileum.

Onze evenementen hebben een prominente plaats verworven als ontmoetings- en netwerkplaats voor beslissers en beïnvloeders uit verschillende branches.


Inpressie van een Heliview congres

Nieuws

Persoonsgegevens: Bent u klaar voor 2018?

Congresnieuws13 januari 2017
De GDPR of in het Nederlands, Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), is op 25 mei 2016 in werking getreden. Is uw bedrijf er klaar voor? Lees meer

Prof. Dr. Erik Scherder geeft college Neuropsychologie en Veiligheid

Congresnieuws7 december 2016
Tijdens dit laatste uur van het Jaarcongres Industriële Veiligheid gaan we terug naar de collegebanken en hangen we een uur lang aan de lippen van Erik Scherder. In dit unieke college van Erik Scherder krijgen we niet alleen kennis en inzicht in de werking van onze hersenen in algemene zin, maar wordt ook de relatie gelegd tussen onze hersenen en (het gevoel van) veiligheid. Lees meer

Data Privacy 2017 300X250

SecurityUpdate.net - Online portal voor alles rondom IT Security

 securityupdate.net