Michel Vandeweyer

Explosion Safety Consultant bij ISMA

Michel is in 2012 afgestudeerd als industrieel ingenieur chemie en is vervolgens ging aan de slag gegaan als procesoperator bij chemiereus BASF, dit vooral om zijn theoretische opleiding aan te vullen met een stevige portie praktijkervaring. Na enige omzwervingen in de proceschemie en chemische logistiek, startte hij bij de firma Lawter, eveneens in de chemie, waar hij 5 jaar actief was als productie-supervisor. Dit betekende automatisch dat hij ook hoofd van de interne brandweer was en tevens nijverheidshelper werd. De bijkomende opleiding preventie-adviseur deed hem inzien dat de weg van de beveiliging van mensen en machines er één was die hij graag verder wilde uitwerken. Sinds september 2020 is Michel in dienst bij ISMA. De functie van consultant in de explosie veiligheid is een prima match, en combineert de brede proceskennis vanuit de praktijk met de wetenschappelijke aanpak eigen aan zijn opleiding.

ISMA

ISMA is an independent partner specialised in consulting and scientific research in the areas of dust and gas explosion prevention and protection.

We offer a unique combination of thorough scientific expertise and wide-ranging practical experience in all types of processes and constructions.  Hence, we succeed in delivering advice with realistic and pragmatic solutions for safeguarding your process installation. Over the years we have built a rock solid reputation with studies all over the world.

partner ATEX & Process Safety

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!