Matty Eckhardt

Technisch commercieel adviseur bij Jobarco

Matty is inmiddels 14 jaar werkzaam in de kabelbranche, waarvan 11 jaar bij kabelspecialist Jobarco. Matty begon haar loopbaan bij Van der Hof Kabelfabriek en ontdekte al snel haar grote interesse in de veelzijdigheid van kabels en de mooie uitdagingen die daarbij komen kijken. Bij Jobarco is haar kennis van kabels met een sneltreinvaart ontwikkelt. Matty houdt zich dagelijks bezig met diverse uitdagingen voor industriële- en speciaal kabels. Als gedreven doorzetter ligt haar specialiteit met name in het oplossen van complexe vraagstukken rondom de ATEX-regelgeving waaraan kabels moeten voldoen.

Jobarco, onderdeel van de cable connectivity group

Jobarco is opgericht in 1933 en sinds 2019 als distributiepartner onderdeel van de Cable Connectivity Group (CCG). CCG is een vooruitstrevende en internationale speler in de markt voor speciaal kabels en connectiviteitsoplossingen. CCG is ontstaan als gevolg van de samenvoeging van verschillende succesvolle bedrijven in de kabel- en connectiviteitsbranche. De onderneming produceert, distribueert en assembleert speciaal kabels en kabelharnassen en accessoires.

Vanuit één locatie in Benthuizen levert Jobarco als distributiepartner, samen met Elspec en Pantaflex, een sterk en compleet productaanbod voor alle behoeftes van de klanten in diverse markten op het gebied van kabel en connectiviteit oplossingen. Jobarco is een servicegerichte kabelspecialist met een uitgebreid assortiment flexibele kabels en toebehoren. Jobarco’s assortiment bevat onder andere een compleet pakket stuurstroomkabels, halogeenvrije kabels, voedingskabels en op klantwens geproduceerde speciaal kabels. Alle kabels van Jobarco voldoen aan de Nederlandse en internationale normen en kunnen, dankzij de grote voorraad, altijd snel geleverd worden.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!