Online event

Wat is het online event?

Tijdens het online event van Heliview staan kennisdelen en netwerken centraal. U verrijkt uw kennis door gedurende een periode van 30 dagen on demand naar diverse inspirerende talkshows, interviews en presentaties te kijken. Deze videocontent hebben wij vooraf voor u opgenomen in onze Heliview Studio. Heeft u vragen? U plant eenvoudig zelf gesprekken met de partners die het online event mogelijk maken. Dit kunnen korte kennismakingsgesprekken zijn, maar ook diepgaande expertgesprekken. Aan u de keuze!

U vindt de exclusieve videocontent in ons platform de EventManager. Wij wensen u alvast veel online kijk-, luister- en netwerkplezier!

Deelnemen is heel eenvoudig!

Na uw aanmelding krijgt u van ons een paar weken voor de start van het online event een uitnodiging om uw programma met LIVE sessies te plannen. Komen uw interesses en achtergrond overeen met die van onze partners? Dan kunt u door hen via e-mail worden uitgenodigd voor een netwerkgesprek. Een interessante gelegenheid om uw netwerk uit te breiden, maar of u hierop ingaat, bepaalt u natuurlijk zelf. Vanaf de start van het online event heeft u 30 dagen lang toegang tot de vooraf opgenomen 20-minute TALKS en de LIVE sessies waarvoor u zich heeft aangemeld.

Expert nodig?

U kunt als deelnemer ook eenvoudig zelf online gesprekken plannen. Heeft u een concrete hulpvraag en behoefte aan diepgaander advies? Nodig dan een partner uit voor een expertgesprek van circa 30 minuten.

Online event

Dus, waarom deelnemen aan online event?

  • U kunt informatie inwinnen op tijden dat het u uitkomt of u ontwikkelt uzelf verder als professional
  • U komt in contact met experts via expert- en netwerkgesprekken
  • U krijgt toegang tot een groot aanbod aan verschillende soorten talks
  • U bent weer volledig op de hoogte en dit alles volledig online

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!