Online event

Ontdek videocontent van diverse partners en sprekers van ATEX & Process Safety. Tijdens de congresdag worden er in de Heliview Studio diverse presentaties en talkshows opgenomen door de partners en sprekers van het event. Deze exclusieve online content kunt u vanaf een week na de congresdag bekijken in ons online platform; EventManager.

Heliview TALKS

Diverse partners en sprekers zullen op de congreslocatie een bijdrage leveren aan Heliview TALKS. Deze video’s zullen andere content bevatten dan de keynotes en break-outsessies op de congresdag. U kunt u tot 30 dagen na de congresdag nog aanmelden om de online content te bekijken. Heeft u zich aangemeld voor de congresdag? Dan ontvangt u automatisch toegang tot het online event, waar u de videocontent kunt bekijken. Met dit initiatief willen wij ons platform voor kennisoverdracht ook online faciliteren.

EventManager

In de EventManager kunt u uw eigen eventdeelname beheren. Zo kunt u hier uw programma inplannen, 1-op-1 gesprekken inplannen en het actuele congresprogramma volgen op de dag zelf. Vanaf nu kunt u hier ook de Heliview TALKS, waar de videocontent te vinden is, bekijken. Ook vind u hier de Heliview EXPO.

Heliview EXPO

In de Heliview EXPO vindt u onder andere de gegevens van de afgevaardigden en experts van de partners. Zit u met een specifieke vraag en zou u graag eens in gesprek willen met een (technische) expert van een vooraanstaande oplossingsaanbieder. Dan kunt u in de Heliview EXPO netwerk- en/of expertgesprekken inplannen wanneer het u het beste uitkomt!

Deelname aan de congresdag

  • In één dag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen
  • Voer inhoudelijke gesprekken met experts en win direct advies in
  • Direct toegang tot de exclusieve online content
  • Een veilige en 1,5 meter proof congresomgeving

Deelname aan online event

  • Win informatie in op de tijden wanneer het u uitkomt
  • Vanaf een week na de congresdag is de videocontent beschikbaar
  • Vraag online netwerk- en expertgesprekken aan
  • Tot wel 7 verschillende soorten talkshows en expert sessies

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!