Jaarcongres ATEX & Process Safety is verzet

Al 12 jaar lang is het Jaarcongres ATEX & Process Safety hét evenement om bij te wonen voor organisaties die te maken hebben met explosiegevaar en andere vormen van proces(on)veiligheid. Omdat het dit jaar helaas niet mogelijk is om de grote aantallen personen die we verwachten te kunnen ontvangen in een veilige omgeving hebben we besloten om het event te verplaatsen naar 2021. Het Jaarcongres ATEX & Process Safety zal plaatsvinden op 10 juni 2021 in DeFabrique in Utrecht.

Na de succesvolle editie die het jaarcongres over ATEX-richtlijnen en proces(on)veiligheid vorig jaar heeft gekend hebben we ook in 2020 grote animo gezien. Met het nieuwe 1,5 meter concept van Heliview Conferences & Training kunnen we weliswaar weer volop aan de slag met congressen waar men elkaar weer fysiek kan treffen, echter niet met de opkomst die we voor het ATEX & Process Safety congres verwachten wat ons heeft doen besluiten het event in 2021 weer te organiseren met het uitzicht op een gezondere samenleving en een interactieve dag.

 

Als organisator van evenementen houden wij uiteraard nauwlettend het nieuws en de adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM in de gaten. Wij beoordelen doorlopend of we onze partners en deelnemers een kwalitatieve, maar vooral ook veilige ervaring kunnen bieden. Omdat we u ook bij deze editie van het Jaarcongres ATEX & Process Safety de ervaring en kwaliteit willen bieden die u van ons gewend bent zal het event geen doorgang vinden in 2021. We kijken er naar uit om iedereen weer te kunnen ontmoeten op 10 juni 2021!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!