Jaarcongres ATEX & Process Safety

Heliview organiseert het ATEX Process & Safety Congres

Op donderdag 6 juni vindt de 11e editie van het ATEX & Process Safety Congres plaats. De vorige tien edities van het congres werden georganiseerd door NCOI. Maar met ingang van dit jaar ligt de organisatie volledig in handen van Heliview Conferences. Heliview is onder meer  de organisatie achter het succesvolle Jaarcongres Industriële Veiligheid en organiseert een 30-tal congressen per jaar.

Vernieuwd deelnamebeleid


De voorbereidingen voor het ATEX & Process Safety Congres zijn in volle gang. Binnen het programma en het concept zullen een aantal veranderingen doorgevoerd worden ten opzichte van voorgaande edities. De grootste verandering is het deelname- en toelatingsbeleid voor congresdeelnemers. Eindgebruikers (zij die binnen hun productie-, opslag- en/of transportomgeving verantwoordelijk zijn voor ATEX en procesveiligheid) kunnen namelijk kosteloos gaan deelnemen aan het congres. Zo ook zij die werkzaam zijn bij een machine- of installatiebouwer en voor installateurs en onderhoudspartijen. Voor alle andere deelnemers, zoals leveranciers, consultants, inspecteurs, opleiders etc.) blijven de deelnamekosten aan het congres gelijk aan voorgaand jaar. Het aantal toegangsbewijzen is voor beide varianten beperkt. Tot en met 1 april maakt u gebruik van een Early-Bird korting. Wacht dus niet te lang en meld u vandaag nog aan!

11e editie vindt plaats in DeFabrique Utrecht


Het ATEX Process & Safety Congres zal dit jaar plaatvinden in DeFabrique in Utrecht. Een mooie industriële locatie die perfect aansluit bij het congres. Deze oude mengvoederfabriek behoort tot het Nederlands industrieel erfgoed en bood ooit werk aan ruim 300 werknemers. In 1996 verloor de fabriek haar functie. De locatie is vervolgens omgebouwd tot een moderne evenementenlocatie met behoud van haar oorspronkelijk industriële sfeer en kenmerken.

Programma


Het programma zal bestaan uit een mix van inspirerende keynotes, hands-on break-outsessies, best practices, interactieve rondetafelgesprekken, workshops en expertsessies. Het thema en de inhoud van het programma wordt afgestemd en bewaakt door de Raad van Advies. De komende weken zullen wij het programma bekend gaan maken.

Wij kijken uit naar een succesvolle 11e editie van het ATEX & Process Safety Congres!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!