ATEX & Process Safety 2022

DeFabrique, Utrecht

Fysiek congres op 9 juni 2022

Online congres vanaf 10 juni

Beheersbaarheid van explosieveiligheid

Netwerken | Ervaringen | Kennis | Contact

Wanneer u als professional te maken heeft met explosiegevaarlijke stoffen – of dat nou is omdat u apparatuur levert of omdat u als eindgebruiker organisatorische maatregelen moet nemen –  dan moet u er voor zorgen dat de hier aan verbonden risico’s beheersbaar zijn. Deze beheersbaarheid ontstaat onder andere doordat u binnen uw organisatie beschikt over het juiste kennisniveau en praktische ervaring. Daarnaast wordt er van u verwacht dat u in staat bent allerhande veiligheidsprocessen en -maatregelen te beheersen en deze permanent te reviewen en te bewaken. Deze zorgen er voor dat u succesvol explosie- en procesveiligheid in de praktijk kunt toepassen. Het jaarcongres ATEX & Process Safety helpt u bij het toepassen van alle aspecten van explosieveiligheid en procesveiligheid in de praktijk en praat u in een dag volledig bij.

Tijdens ATEX & Process Safety zullen diverse sprekers hun expertise delen op het podium én online! Een unieke kans om kennis op te doen op de manier die het beste bij u past!

Een aantal van de sprekers

Arno Mensink

Arno Mensink

Specialist Chemische Veiligheid bij Nederlandse Arbeidsinspectie

Gerdian Jansen

Gerdian Jansen

ATEX-specialist, Lid diverse normcommissies

Albert Schuiling

Albert Schuiling

Zelfstandig elektrotechnisch- en ATEX specialist

Stefan Platteschorre

Stefan Platteschorre

Head of Maintenance bij Maasvlakte Olie Terminal

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Praktijkscholing op locatie met nieuwe ATEX-montageborden
18 mei 2022

Praktijkscholing op locatie met nieuwe ATEX-montageborden

Met de aanschaf van mobiele ATEX-montageborden breidt Quercus Technical Services haar opleidingsmogelijkheden uit om klanten op locatie van praktijklessen te kunnen voorzien. Een handige aanvulling op het toch al omvangrijke scholingsaanbod op het gebied van explosieveiligheid.

Lees verder
Bureau Veritas: TIC business partner
12 mei 2022

Bureau Veritas: TIC business partner

Bureau Veritas is een veelzijdige business partner op het gebied van zakelijke dienstverlening rondom kwaliteit, risicomanagement, gezondheid & veiligheid, milieu, maatschappelijk verantwoord ondernemen en – vanuit het perspectief van energietransitie  – hernieuwbare energie, waterstof en CO2 reductie.

Lees verder
De meest cruciale taken van een risicomanager
12 mei 2022

De meest cruciale taken van een risicomanager

In het Chempark in Leverkusen, dat bij Düsseldorf ligt, was er in 2021 een zware explosie waarbij 2 mensen overleden en 31 mensen gewond raakten, aldus het Parool. Deze tragedie zou een wake-up call en een les moeten zijn voor iedereen die werkzaam is in sectoren en bedrijven waarbij werknemers dagelijks in aanraking komen met [...]
Lees verder

ATEX & Process Safety wordt mede mogelijk gemaakt door:

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!