ATEX & Process Safety 2022

DeFabrique, Utrecht

congres 9 juni 2022

Online event vanaf 10 juni

Join the event.

Beheersbaarheid van explosieveiligheid

Wanneer u als professional te maken heeft met explosiegevaarlijke stoffen – of dat nou is omdat u apparatuur levert of omdat u als eindgebruiker organisatorische maatregelen moet nemen –  dan moet u er voor zorgen dat de hier aan verbonden risico’s beheersbaar zijn. Deze beheersbaarheid ontstaat onder andere doordat u binnen uw organisatie beschikt over het juiste kennisniveau en praktische ervaring. Daarnaast wordt er van u verwacht dat u in staat bent allerhande veiligheidsprocessen en -maatregelen te beheersen en deze permanent te reviewen en te bewaken. Deze zorgen er voor dat u succesvol explosie- en procesveiligheid in de praktijk kunt toepassen. Het jaarcongres ATEX & Process Safety helpt u bij het toepassen van alle aspecten van explosieveiligheid en procesveiligheid in de praktijk en praat u in een dag volledig bij.

Tijdens ATEX & Process Safety zullen diverse sprekers hun expertise delen op het podium én online! Een unieke kans om kennis op te doen op de manier die het beste bij u past!

Enkele sprekers van de laatste editie

Dr. Arief Dahoe

Dr. Arief Dahoe

Explosion, Hydrogen Safety and Combustion Scientist

prof. dr. Ira Helsloot

prof. dr. Ira Helsloot

Hoogleraar Besturen van Veiligheid

Gerdian Jansen

Gerdian Jansen

ATEX-specialist, Lid diverse normcommissies

Paul van Norden

Paul van Norden

Expert ATEX, Global Engineering & Standardisation

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Terugblik ATEX & Process Safety 2021
16 september 2021

Terugblik ATEX & Process Safety 2021

Op 8 september was het dan zo ver. Na een lange periode van werken op afstand en geen congressen, heeft dan eindelijk de 12de editie van ATEX & Process Safety plaats kunnen vinden. Samen met ruim 150 deelnemers, 15 businesspartners en 16 sprekers hebben we het congresseizoen succesvol en met veel enthousiasme afgetrapt. Onder leiding [...]
Lees verder
Explosieve korting
3 september 2021

Explosieve korting

Kennis over explosie- en procesveiligheid behoren vanzelfsprekend tot de expertise van veiligheidskundigen. Risico’s beoordelen en inschatten, kennis van de relevante richtlijnen en wetgeving, planningen opstellen voor inspecties en het begeleiden van complete processen. Allemaal voorbeelden van de taken van een veiligheidskundige.

Lees verder
Voldoende onderricht personeel met behulp van IECEx
25 augustus 2021

Voldoende onderricht personeel met behulp van IECEx

Al vanaf begin 2019 is Koninklijke PBNA, als eerste onafhankelijk opererende certificatiebureau van Nederland, erkend als IECEx05 certificatiebureau (ExCB) voor het certificeren van personen die werkzaam zijn in explosiegevaarlijke omgevingen. De Koninklijke PBNA verzorgt

Lees verder

ATEX & Process Safety wordt mede mogelijk gemaakt door:

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!