ATEX & Process Safety 2021

2022

nieuwe datum binnenkort bekend

Join the event.

Beslissen, beheersen en bewaken!

Wanneer u als professional te maken heeft met explosiegevaarlijke stoffen, dan moet u in staat zijn (of worden gesteld) om de juiste beslissingen te nemen. Om de juiste beslissingen te kunnen nemen is het van essentieel belang dat u over de juiste kennis beschikt. Het event ATEX & Process Safety is een innovatief en praktijkgericht event dat u helpt bij uw ATEX-richtlijnen en alle vormen van proces(on)veiligheid.

Tijdens ATEX & Process Safety zullen diverse sprekers, van onder andere FrieslandCampina en Radboud Universiteit hun expertise delen op het podium én online! Een unieke kans om kennis op te doen op de manier die het beste bij u past!

Waarom u dit event niet mag missen:

Deze experts spreken op het event:

Dr. Arief Dahoe

Dr. Arief Dahoe

Explosion, Hydrogen Safety and Combustion Scientist

prof. dr. Ira Helsloot

prof. dr. Ira Helsloot

Hoogleraar Besturen van Veiligheid

Gerdian Jansen

Gerdian Jansen

ATEX-specialist, Lid diverse normcommissies

Paul van Norden

Paul van Norden

Expert ATEX, Global Engineering & Standardisation

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Terugblik ATEX & Process Safety 2021
16 september 2021

Terugblik ATEX & Process Safety 2021

Op 8 september was het dan zo ver. Na een lange periode van werken op afstand en geen congressen, heeft dan eindelijk de 12de editie van ATEX & Process Safety plaats kunnen vinden. Samen met ruim 150 deelnemers, 15 businesspartners en 16 sprekers hebben we het congresseizoen succesvol en met veel enthousiasme afgetrapt. Onder leiding [...]
Lees verder
Explosieve korting
3 september 2021

Explosieve korting

Kennis over explosie- en procesveiligheid behoren vanzelfsprekend tot de expertise van veiligheidskundigen. Risico’s beoordelen en inschatten, kennis van de relevante richtlijnen en wetgeving, planningen opstellen voor inspecties en het begeleiden van complete processen. Allemaal voorbeelden van de taken van een veiligheidskundige.

Lees verder
Voldoende onderricht personeel met behulp van IECEx
25 augustus 2021

Voldoende onderricht personeel met behulp van IECEx

Al vanaf begin 2019 is Koninklijke PBNA, als eerste onafhankelijk opererende certificatiebureau van Nederland, erkend als IECEx05 certificatiebureau (ExCB) voor het certificeren van personen die werkzaam zijn in explosiegevaarlijke omgevingen. De Koninklijke PBNA verzorgt

Lees verder

Enkele van onze partners

Wij werken onder andere samen met:

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!