ATEX & Process Safety 2022

DeFabrique, Utrecht

Fysiek congres op 9 juni 2022

Online congres vanaf 10 juni

Beheersbaarheid van explosieveiligheid

Netwerken | Ervaringen | Kennis | Contact

Wanneer u als professional te maken heeft met explosiegevaarlijke stoffen – of dat nou is omdat u apparatuur levert of omdat u als eindgebruiker organisatorische maatregelen moet nemen –  dan moet u er voor zorgen dat de hier aan verbonden risico’s beheersbaar zijn. Deze beheersbaarheid ontstaat onder andere doordat u binnen uw organisatie beschikt over het juiste kennisniveau en praktische ervaring. Daarnaast wordt er van u verwacht dat u in staat bent allerhande veiligheidsprocessen en -maatregelen te beheersen en deze permanent te reviewen en te bewaken. Deze zorgen er voor dat u succesvol explosie- en procesveiligheid in de praktijk kunt toepassen. Het jaarcongres ATEX & Process Safety helpt u bij het toepassen van alle aspecten van explosieveiligheid en procesveiligheid in de praktijk en praat u in een dag volledig bij.

Tijdens ATEX & Process Safety zullen diverse sprekers hun expertise delen op het podium én online! Een unieke kans om kennis op te doen op de manier die het beste bij u past!

Een aantal van de sprekers

Arno Mensink

Arno Mensink

Specialist Chemische Veiligheid bij Nederlandse Arbeidsinspectie

Gerdian Jansen

Gerdian Jansen

ATEX-specialist, Lid diverse normcommissies

Albert Schuiling

Albert Schuiling

Zelfstandig elektrotechnisch- en ATEX specialist

Stefan Platteschorre

Stefan Platteschorre

Head of Maintenance bij Maasvlakte Olie Terminal

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Bureau Veritas: TIC business partner
12 mei 2022

Bureau Veritas: TIC business partner

Bureau Veritas is een veelzijdige business partner op het gebied van zakelijke dienstverlening rondom kwaliteit, risicomanagement, gezondheid & veiligheid, milieu, maatschappelijk verantwoord ondernemen en – vanuit het perspectief van energietransitie  – hernieuwbare energie, waterstof en CO2 reductie.

Lees verder
De meest cruciale taken van een risicomanager
12 mei 2022

De meest cruciale taken van een risicomanager

In het Chempark in Leverkusen, dat bij Düsseldorf ligt, was er in 2021 een zware explosie waarbij 2 mensen overleden en 31 mensen gewond raakten, aldus het Parool. Deze tragedie zou een wake-up call en een les moeten zijn voor iedereen die werkzaam is in sectoren en bedrijven waarbij werknemers dagelijks in aanraking komen met [...]
Lees verder
Terugblik ATEX & Process Safety 2021
16 september 2021

Terugblik ATEX & Process Safety 2021

Op 8 september was het dan zo ver. Na een lange periode van werken op afstand en geen congressen, heeft dan eindelijk de 12de editie van ATEX & Process Safety plaats kunnen vinden. Samen met ruim 150 deelnemers, 15 businesspartners en 16 sprekers hebben we het congresseizoen succesvol en met veel enthousiasme afgetrapt. Onder leiding [...]
Lees verder

ATEX & Process Safety wordt mede mogelijk gemaakt door:

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!