Niek Jacobsen

Integration Architect bij AXI

Niek is een integratiearchitect met een sterke technische achtergrond. Hij heeft jarenlange ervaring opgebouwd in het realiseren van integratieoplossingen voor een breed scala van organisaties, waarbij hij gebruik maakt van middleware voor berichten, integratie en API-beheerplatforms. Dit heeft hem geholpen om te evolueren naar een integratiearchitect met een pragmatische en hands-on aanpak.

AXI

ICT Business Solutions – AXI is an independent ICT partner in Belgium and The Netherlands. We devise, develop and manage innovative software solutions. We invest in understanding the business challenges from the client, which permits us to put up new insights, software and technologies. With our strong affinity in API management, we can help our clients solve their solutions.

Niek's bijdrage aan het programma

Videotalk: een API-ontwikkelingsplatform voor de toekomst

Om te kunnen voldoen aan de actuele eisen voor API-ontwikkeling op het gebied van agiliteit, schaalbaarheid en robuustheid, moeten bedrijven verder durven kijken dan de klassieke application server installaties. Om in de toekomst te kunnen voldoen aan deze eisen kunt u als bedrijf kiezen om de principes van containerisatie te omarmen en gebruik te maken van een cloud native orchestration platform zoals Kubernetes. In deze sessie licht Niek Jacobsen, Integratie Architect bij AXI, de kenmerken en toegevoegde waarde van dit API- ontwikkelingsplatform toe. Doormiddel van voorbeelden en ervaringen uit de praktijk en legt hij uit waarom AXI dit type platform adviseert aan haar klanten, om op een future -proof manier API’ s kunnen ontwikkelen, deployen en beheren.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!