spreker api2021

Jef Bussens

Strategy Manager Digital bij Vivium

Socioloog, gepokt en gemazeld in Agility methodologie, sedert drie jaar actief bij een verzekeringsmaatschappij als digitaal strateeg. Steeds grote interesse gehad in het samenspel van IT- en Business departementen. Verantwoordelijke voor de digitale strategie van het makelaar netwerk van onze maatschappij. In deze strategie ligt een zware focus op Business gedreven API’s die op termijn het gebruik van door de maatschappij aangeboden front applicaties zullen vervangen.

Vivium

Vivium Zorggroep is de zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. We helpen u uw eigen leven te blijven leiden, in elke levensfase. Zo gezond, vitaal en zelfstandig mogelijk. Ook ondersteunen we partners en familie indien gewenst.

Wij geloven in uw kracht. U weet zelf het beste wat u nodig heeft. Wij luisteren en werken samen aan een oplossing die past. Of het nu gaat om zelfstandig wonen, revalideren, goede zorg een passende woonsituatie of een plezierig leven. Wij helpen u graag verder.

logo vivium

Jef's bijdrage aan het programma

Videotalk: Als business, ownership nemen over uw API’s

API’s kunnen vaak abstract lijken voor niet technische mensen. Nochtans zijn het essentiële bouwstenen van een moderne customer journey. Het is dan ook nodig dat business afdelingen meer betrokkenheid creëren – zelfs ownership claimen – over hun API laag.

We bekijken hoe we dit in ons bedrijf hebben kunnen realiseren. We lichten de strategie toe van een gelaagde API visie, waarbij de dieperliggende en technische API’s omsloten worden door meer functioneel opgebouwde API’s, die aan de buitenwereld kunnen worden aangeboden.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!