Frank Arts

Founder & CEO bij Enable U

Frank Arts is Founder en CEO van Enable U. Frank pionierde in de jaren ’90 met toepassingen van kunstmatige intelligentie tijdens zijn studie aan de TU in Eindhoven en raakte in de ban van de kracht van software. Hij greep de kans om hiermee aan de slag te gaan bij CMG en later bij webMethods en Informatica. Daarna zette hij samen met Kees Neven Enable U op en bouwde het uit tot de leidend ICT-integratiespecialist voor de Nederlandse overheid.

Enable U

Enable U is onafhankelijk integratiespecialist en solutions partner voor toonaangevende integratieproducten en diensten en verzorgt veilige (keten)integratie van digitale data en diensten tussen verschillende IT-systemen.
We stellen elk type organisatie in staat om haar diensten via API’s beschikbaar te stellen aan ketenpartners. Enable U biedt een portfolio van integratieoplossingen en specialistische diensten, samengevoegd tot een integratieplatform As a Service, met functioneel beheer van verbindingen en integratieprocessen.
Schaalbaarheid, veiligheid en eenvoud vormen de basis van onze geleverde hybride integraties.
Sinds zijn oprichting werkt Enable U aan de ambitie om -door middel van soepele digitale integratieprocessen- tot maatschappelijke meerwaarde te komen. Meer informatie is te vinden op www.enable-u.nl

Franks bijdrage aan het programma

Live roundtable: Simpele API’s: een ingewikkelde noodzaak

Hybride IT is een gegeven en alleen dankzij integraties tussen systemen en applicaties kan er efficiënt gewerkt worden. Veel bedrijven pakken dit aan door iedere integratie apart aan te pakken, maar is dit wel verstandig? Ja, want dit is efficient of nee, want dit leidt tot een onbeheer(s)bare verzameling van integraties. Is het uitbesteden van integraties de heilige graal, omdat dit zorgt voor een hoofdpijndossier minder of kun je het beter allemaal in eigen beheer bouwen en beheren, want niemand kent het bedrijf, de applicaties, data en procedures beter dan uw eigen staf? Aan de hand van deze en andere stellingen en vragen gaat u onder leiding van een professionele moderator tijdens deze roundtable met vakgenoten in gesprek.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!