Bram van den Dam

Service Owner bij Visma | Raet

Bram studeerde Technical Computer Science aan de Fontys Hogeschool en is vanuit deze ‘elektronica-opleiding’ in de software-ontwikkeling terecht gekomen. Via diverse werkgevers en omwegen uiteindelijk product owner en daarna service owner bij Visma | Raet geworden waarbij hij met meerdere teams aan verschillende producten werkt. Van hardware ontwikkeling, embedded software tot API-development inmiddels heeft hij ze allemaal gezien en is hij de uitdaging aangegaan om van een “walled garden” een open ecosysteem te maken. Recent ligt de nadruk hierbij op de privacy- en securityuitdagingen die horen bij het open ecosysteem. Dit doen Bram vanuit het team Security & Integration.

Visma
Raet

Visma | Raet heeft decennia ervaring in HR en was het eerste bedrijf dat HR-software in de cloud ontwikkelde en daarmee een volledig geïntegreerd aanbod van HR software en services aanbied. Elke dag maken 1,7 miljoen mensen gebruik van de software van Visma | Raet om hun HR-zaken te regelen. Doordat de wereld in rap tempo globaliseert, digitaliseert en individualiseert brengt dat een fundamentele verandering met zich mee. Werk en privé zijn steeds meer verbonden met elkaar. Leven en werk zijn onderdelen van het grotere geheel. Daarom richt Visma | Raet zich op de persoon en creëren zij HR-solutions die inspelen op de individuele behoeften van hun gebruikers.

Visma Raet

Bram's bijdrage aan het programma

Talkshow: Privacy & Security by Design

In een wereld waarin het aantal cyberdreiging evenredig toeneemt ten opzichte van de hoeveelheid data die verzameld en uitgewisseld wordt, is het beveiligen van API-technologie van het grootste belang. In deze talkshow gaat Paul van Liempt in gesprek met diverse talkshowgasten over zowel het belang, maar ook over de valkuilen die komen kijken bij het vroegtijdig ‘inbakken’ van privacy-maatregelen en beveiliging in API-technologie. Aan de hand van praktische voorbeelden en stellingen zullen de diverse experts aan tafel u inzicht geven en de belangrijkste issues adresseren.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!