Alain Glickenhoiuse

Alan Glickenhouse

Digital Transformation Business Strategist

Alan Glickenhouse is de IBM Digital Transformation Business Strategist. Alan helpt klanten met hun bedrijfs- en IT-strategie voor digitale transformatie en de API Economy. Beginnend met inzicht in de bedrijfsrichting, IT-strategie en bestaande omgeving van de klant (zowel zakelijk als technisch), helpt Alan bedrijven met succes een digitale transformatie- en API-strategie te volgen die bij hun omgeving past. Hij ontmoet klanten in alle sectoren, alle regio's en van elke omvang en brengt kennis van best practices die met en door deze bedrijven worden gedeeld. Alan is de auteur van meer dan 100 artikelen, artikelen en video's. Hij kan zowel op business- als op IT-niveau communiceren. Alan is een frequente spreker op vele IT conferenties over onderwerpen als Digital Transformation, API Economy, API Management, Strategy en Governance.

Univé

Persoonlijk advies, altijd in uw buurt

IBM is het grootste informatietechnologiebedrijf ter wereld. IBM heeft vestigingen in meer dan 70 landen waar in totaal zo’n 350.000 mensen werken voor klanten in zo’n 174 landen. Werken bij IBM betekent werken bij een internationale organisatie die continu ontwikkelt en verandert.
IBM Nederland maakt deel uit van dit wereldbedrijf en wie bij ons gaat werken, komt ook terecht in een internationale organisatiestructuur van divisies en stafafdelingen.

IBM

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!