Round Tables

Round Table

 

  • 10 tot 15 specifieke topfunctionarissen in uw doelgroep
  • Onafhankelijk karakter
  • Lastig te bereiken doelgroep rond tafel
  • Interactieve vak discussie
  • Kennis en expertise delen
  • Precies weten wat er in de markt en bij uw doelgroep speelt

 

Laagdrempelige manier van leadgeneratie

Een laagdrempelige manier van leadgeneratie zijn de inhoudelijke vak discussies op management- of directieniveau; de Round Tables. Presenteer uw organisatie als ‘thought leader’, kom interactief in contact met een doelgroep die moeilijk te bereiken is en leg duurzame relaties.

Een Round Table is een door Heliview PMS georganiseerde vak discussie, waarbij u als kennispartner kunt aanschuiven en mee kunt bepalen in content en de doelgroep van de sessie. Wij zorgen dat de juiste deelnemers aan tafel schuiven en de Round Table tot in de puntjes is voorbereid. Door het partnership van uw en onze organisatie heeft de Round Table een onafhankelijk karakter. Op deze manier kunnen we de doelgroep laagdrempelig kennis laten maken met uw partij als ‘thought leader’ in de markt.

Waarom Round Tables?

  • U komt in contact met 10 tot 15 zeer specifieke topfunctionarissen die precies tot uw doelgroep behoren
  • Door het onafhankelijke karakter brengt u een lastig te bereiken doelgroep voor uw accountmanagers rond de tafel
  • Interactieve vak discussie waar veel kennis en expertise wordt gedeeld waardoor u weer precies weet wat er in de markt en bij uw doelgroep speelt

Concept

Standaard sessies duren 3 à 4 uur, inclusief de lunch. De interactieve discussie start aan de hand van vooraf opgestelde discussiepunten. Afsluitend is er de mogelijkheid voor de deelnemers om zelf stellingen en/of uitdagingen in te brengen aan de hand waarvan het onderwerp verder zal worden uitgediept. Tussendoor wordt er geluncht; bij uitstek een mooie gelegenheid om te netwerken. De discussie wordt geleid door een van onze onafhankelijke moderators.

Een Round Table is maatwerk, u kunt uw sessie dan ook naar wens aanpassen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een dinersessie te plannen; kunnen we eventueel afsluitende borrels organiseren en heeft u uiteraard inspraak in de te gebruiken locatie en moderator bij iedere sessie.

Praktijkcases

Wij hebben reeds ervaring met Round Tables voor verschillende relaties, zoals onder andere Capgemini, Unica Schutte, Ricoh, Appsense, SAS Institute, Nutanix / Trendmicro, Schneider Electric, Vosko Networking, Avaya, TenICT, Dimension Data, Infoblox, Thinking Phones, Konica Minolta, IBM en Cam IT Solutions

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

Stuur ons direct een email met uw vragen of bel met Danny van Ardenne via +31 (0)76 548 4093

Praktijkcases