De IT & Information Security Benchmark

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Heliview. Vul hieronder uw e-mailadres in.

Meld u hier aan

U ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met daarin een link om de aanmelding te bevestigen.

Impressie van een Heliview congres

Wij zijn lid van:

Platform klantgericht ondernemen

28 februari 2017

Hoe nemen we security beslissingen? Ratio vs emotie

Risicomanagement is een continue proces waarin vele keuzes worden gemaakt: welke risico’s achten we reëel? Hoe schatten we de kansen, kwetsbaarheden en gevolgen in? Hoe gaan we de risico’s behandelen? Welke maatregelen nemen we? Om er maar een paar te noemen. 

Keuzes maken over risico’s is keuzes maken over onzekere gebeurtenissen en gevolgen. Hoe maken security professionals deze keuzes? En hoe beïnvloeden psychologische aspecten deze keuzes? Johan de Wit, PhD onderzoeker verbonden aan de TU Delft en Solution Manager Enterprise Security bij Siemens doet hier onderzoek naar.

Live benchmark

Tijdens het plenaire deel van het ochtend programma op het congres wordt een live benchmark gedaan naar besluitvorming over risico’s. Alle deelnemers aan het  IT & Information security congres 2017 worden daarnaast van harte uitgenodigd om voorafgaand aan het congres deel te nemen aan een online survey. De resultaten van dit survey worden tijdens de live benchmark op het congres met de deelnemers gedeeld.

Uw expertise telt. Help de security wetenschap en geef uw anonieme mening in minder dan 10 minuten via: https://siemens1.expoints.nl/TUDelft

Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

Data Privacy 2017 300X250

Kennisportal

Kennis en inspiratie op het snijvlak van business en technologie

 Kennisportal

securityupdate.net